
به گزارش خزر، عصر امروز با حضور جمعی از مدیران استانی دفتر ویژه رئیس سازمان برنامهوبودجه کشور در استان گیلان افتتاح شد. در این مراسم کریم کشوردوست مسئول دفتر دکتر محمدباقر نوبخت در استان گیلان با بیان اینکه این دفتر فارغ از جریانهای سیاسی است، گفت: یکی از اهداف تشکیل این دفتر آن است که […]
به گزارش خزر، عصر امروز با حضور جمعی از مدیران استانی دفتر ویژه رئیس سازمان برنامهوبودجه کشور در استان گیلان افتتاح شد. در این مراسم کریم کشوردوست مسئول دفتر دکتر محمدباقر نوبخت در استان گیلان با بیان اینکه این دفتر فارغ از جریانهای سیاسی است، گفت: یکی از اهداف تشکیل این دفتر آن است که دلسوخته های این استان قدمی برای تحقق برنامهها در استان گیلان بردارند.
وی افزود: همه با هم میبایست گام برداریم بهگونهای که آنجایی که دکتر نوبخت میتوانند کمک کنند به موضوع ورود شود. اگر به این صورت کار انجام شود قطعاً میتوانیم موفق باشیم. برای مثال مشکل رودخانههای استان یک مشکل مهم است که باید رفعورجوع شود. ما در استان گیلان یک بیمارستان جنرال دولتی نداریم؛ یعنی اگر کسی که دارای بیماری قلبی است دچار حادثه تصادف شود نمیتوانیم کاری انجام دهیم.
در ادامه این جلسه، هادی نوری مدیرکل نهاد کتابخانههای استان گیلان با بیان فضای استان گیلان بهگونهای است که حاشیه بیشتر از متن است. حاشیه برای مدیر، سرمایهگذار، وزیر و… وجود دارد. آقای لاریجانی برای هر دلیلی به گیلان سفر کرد، ایشان رئیس یک قوه است و سفر ایشان با توجه به جایگاه حقوقیشان برای هر استانی میتواند یک فرصت باشد اما در استان گیلان تبدیل به یک تهدید شد. اینکه چرا ایشان به گیلان سفر کردند یا چرا مجلس تعطیل شد؟ این میتواند حلقه اتصال ما با مرکز باشد اما صدایی که از داخل بلند میشود این است که چرا این سفر صورت گرفته است>
وی ادامه داد: فردی از داخل استان وقتی میگوید وزیر بجای غرب گیلان به شرق گیلان رفته یا هر چیز دیگر، موضوعی درونی را بیرونی کرده است. مجمع نمایندگان میبایست این موضوعات را در میان خود مطرح کنند و دعوا در بین خودشان حل شود. هرچه که بوده است دعوای خانوادگی بوده است و نباید نمود بیرونی پیدا کند. برای مثال در همان سفر موضوعی پیش آمد. حال بدون در نظر گرفتن هیچ حرفوحدیثی بگوییم وزیر یک اشتباهی کرده است اما با جاروجنجال و طرح صحبت از استیضاح آیا هیچ وزیری دیگر جرئت میکند که به گیلان بیاید؟!
نوری اضافه کرد: ما با دستان خودمان حواشی را بر متن سوار میکنیم. بجای آنکه سوار بر رویدادها باشیم درون آنها غرقشدهایم. آیا میدانیم که با هر کنشی که از ما صورت میگیرد چه پیامدی برای سرمایهگذاری در استان به وجود خواهد آمد؟ متأسفانه هیچ نوع همگرایی در استان گیلان وجود ندارد. در یک مجله پژوهشی فردی از یک استان در زمان تحویل دادن پست خود یک هم استانی خود را بجای خود آورد که اصلاً متخصص نبود.
عضو حزب اعتدال و توسعه تصریح کرد: ما یک آقای نوبخت داریم که پس از سالها بهعنوان یک گیلانی معاون رئیسجمهور شده است و علاوه بر آنکه زبان دولت است، جیب دولت نیز بوده و مورد اعتماد رئیسجمهور میباشد؛ اما در یک سال اخیر هرگاه که ایشان به استان سفر کردند ما چه کردهایم؟ آیا چیزی جز حاشیه داشتهایم؟ نماینده یکی از استانها به آقای دکتر نوبخت معترض شده است که چرا به گیلان بها داده میشود و به راهآهن استان آنان توجهی نمیشود.
وی در پایان اذعان داشت: ما بهعنوان مدیران استان میبایست کاری کنیم که بودجه را به سمت استان بکشیم وگرنه بودجه در دست دکتر نوبخت امانت است و نمیتوان آن را بیحسابوکتاب به استان تزریق کند. ما میبایست برنامه خود را برای دولت ارائه کنیم. اگر ما برنامه برای رودخانهها دادیم اما از سوی دولت انجام نشد بعد در مورد آن اعتراض کنیم. ما باید بخواهیم تا دکتر نوبخت نیز بتواند کارها را سامان بخشد.
مهدی حاجتی، مدیرکل آموزشوپرورش استان گیلان نیز در ادامه جلسه اظهار داشت: این دفتر با یک دوراندیشی انتخابشده است و امید بر آن است که با جمعبندی مشکلات استان آن را بتوانیم در اختیار دکتر نوبخت قرار دهیم اما این مسئولیت دکتر نوبخت است که تمام کشور را در این خصوص موردتوجه قرار دهند.
وی ادامه داد: یکی از استانداران با جمعی از مدیران توانست پس از یک ماه یک قرار ملاقات با دکتر نوبخت داشته باشد. ما میبایست از این ظرفیت استفاده کنیم. این موضوع به آن معنی نیست که دکتر نوبخت از مشکلات استان ما بیخبر است، بلکه ایشان بهخوبی با این مشکلات آشنا هستند.
حاجتی تصریح کرد: دکتر نوبخت موافقین و مخالفین بسیار دارند، موافقین در تلاش هستند تا کار تقویت شود و مخالفین به دنبال آن هستند که نکات را بزرگنمایی کنند. ما میبایست این فرصت را به وجود نیاوریم تا مشکلی ایجاد شود. بسیاری منتظر آن هستند که این چهار سال هم تمام شود و بعد بگویند که این کار انجام نشد و آن کار انجام نشد! درحالیکه آنها کارهای انجامشده را نمیبینند.