به گزارش خزر، نوزدهمین جلسه علنی شورای شهر رشت در ساختمان مرکزی شورای شهر رشت با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید توسط برادر ساعد اصلانی و پخش سرود ملی آغاز شد.   در این جلسه تمامی اعضای شورا حضور دارند.   فاطمه شیرزاد به‌عنوان منشی فرازی از وصیت‌نامه شهید ابراهیم پرور را قرائت نمود. […]

به گزارش خزر، نوزدهمین جلسه علنی شورای شهر رشت در ساختمان مرکزی شورای شهر رشت با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید توسط برادر ساعد اصلانی و پخش سرود ملی آغاز شد.

 http://uupload.ir/files/1j11_0_(1).jpg

در این جلسه تمامی اعضای شورا حضور دارند.

 

فاطمه شیرزاد به‌عنوان منشی فرازی از وصیت‌نامه شهید ابراهیم پرور را قرائت نمود.

 

شیرزاد با اشاره به گرانی‌های اخیر، گفت: امید است دولت در روزهای باقی‌مانده سال خبرهای بهتری برای مردم داشته باشد.

 http://uupload.ir/files/cse_0_(5).jpg

امیرحسین علوی به‌عنوان ریاست جلسه، گفت: این روزها آوازه مشکلات مجموعه شهرداری به گوش همه رسیده است و کمتر کسی است که در این شهر از مشکلات مالی شهرداری بی‌خبر باشد. بارها ما در خصوص مشکلات مالی شهرداری درخواست کمک کرده‌ایم اما امروز می‌بینیم که مظلوم‌ترین سازمان شهرداری است و شاهد آن هستیم که حساب‌های شهرداری را مسدود می‌کنند.

 

وی ادامه داد: از استاندار محترم درخواست کمک به مشکلات شهرداری رشت داریم. ترس بنده بر این است که از ته گاوصندوق‌ها و زیر قالی‌ها اسنادی بیرون بیاید که بابت راه رفتن در این شهر هم غرامت بدهیم. این زنگ خطر برای مدیریت شهر است. نمی‌شود که چندین سال قبل یک معبری بازشده و اکنون همچنان در حال دادن غرامت باشیم.

 

علوی همچنین از برگزاری جلسه با نمایندگان استان در هفته‌های آتی خبر داد.

 

وی با اشاره به هفته نهضت سوادآموزی، ولادت حضرت عیسی مسیح، روز 8 دی، سالروز تولد شیون فومنی ایام گذشته و آتی را تبریک گفت.

 

فاطمه شیرزاد منشی جلسه با یادآوری حماسه 8 دی، گفت: فتنه و فتنه‌گر در این شهر و استان جایگاهی نخواهد داشت.

 

رضا رسولی عضو شورای شهر رشت با اشاره به اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از بنیان‌گذاران و از چهره‌های کلیدی جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شدند، گفت: ایشان نقش پررنگی در حیات انقلابی و سیاسی و فرهنگی ایران، منطقه و جهان داشتند و کمتر کسی در حوزه سیاست و دیپلماسی را می‌توان سراغ داشت که با ایشان آشنایی نداشته باشد.

 

وی ادامه داد: نام آیت‌الله هاشمی همواره و در طول حیاتش با واژه «مبارزه» همراه بوده است، چه در آن زمان که اقدامات گسترده پیدا و پنهان علیه شاه داشت و ضمن همراهی با امام توانست به پیروزی و قوام جمهوری اسلامی کمک شایان توجهی کند و چه آن‌وقتی که فرماندهی جنگ تحمیلی را عهده‌دار بود و موفق شد با تکیه‌بر نیروی‌های مسلح کشورمان اعم از ارتش، سپاه، نیروهای مردمی و جان‌فشانی و فداکاری آن‌ها، عراق را در بن‌بست قرار دهد.

 

http://uupload.ir/files/5v36_0_(7).jpg

 

این عضو شورای شهر رشت با اشاره فعالیت‌های آیت‌الله هاشمی در دوران زندگی خود، افزود: ایشان ده‌ها سال مبارزه با رژیم شاهنشاهی، عضویت در شورای انقلاب، فرماندهی کل قوا در دفاع مقدس با حکم امام (ره)، ریاست سه دوره مجلس شورای اسلامی و چهارمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در دور دوره پیاپی در کارنامه خود دارد و به‌عنوان یکی از پرنفوذترین شخصیت‌های سیاسی جمهوری اسلامی شناخته‌شده است.

 

رسولی نقش آیت‌الله هاشمی را در بازسازی ویرانی‌های پس از جنگ تحمیلی و ترویج گفتمان سازندگی و توسعه اقتصادی را بی‌بدیل دانست و تصریح کرد: ایشان اقتصاد کشور را در مسیر مناسب و متناسب با ظرفیت‌های ایران اسلامی قراردادند و در ترسیم سیاست خارجی ایران و انقلاب اسلامی نقش مهمی بازی کردند.

 

وی افزود: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از آغازین روز انقلاب و تا آخرین لحظات زندگی خود یعنی نوزدهم دی‌ماه ۱۳۹۵ از فداکاری و خدمت در مسیر انقلاب، اسلام، مردم، عظمت و استقلال ایران و حریت مردم، دریغ نکردند.

 

عضو شورای شهر رشت با اشاره بیانات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در خصوص آیت‌الله هاشمی، گفت: با درگذشت جانکاه حضرت آیت‌الله علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی بسیاری از شهرها و شهرداری‌ها معبر و یا میدانی را به‌منظور زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره ایشان و ادای احترام نسبت به آن بزرگوار، به نام ایشان نام‌گذاری نمودند.

 

رسولی ادامه داد: با توجه به در پیش بودن سالروز فقدان ایشان شایسته است شورای اسلامی و شهرداری رشت معبری درخور را به نام آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نام‌گذاری نمایند.

 

وی معبر پیشنهادی جهت تغییر نام خیابان رسالت فعلی، حدفاصل تقاطع زرجوب تا خیابان آزادگان (میدان معراج شهدا) دانست و ادامه داد: شهرداری رشت ملزم است به‌پاس مجاهدت­‌های آیت‌الله هاشمی و در راستای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره این بزرگوار، یکی از خیابان­‌های سطح شهر را به نام آیت‌الله علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی (ره) نام‌گذاری کند.

 

http://uupload.ir/files/zuk2_0_(6).jpg

 

محمدحسن علیپور ناطق دوم شورا در این جلسه با گرامیداشت روز هشتم دی گفت: در این روز مردم رشت یک روز زودتر به میدان آمدند و بصیرت خودشان را نشان دادند.

 

وی در ادامه گفت: سازمان‌هایی که در هنگام بحران باید به کمک مردم بیایند فعال نیستند. به طور مثال در برف سال گذشته حاشیه‌های شهر به‌خوبی دیده نمی‌شد.

 

وی با اشاره به عدم پرداخت حقوق کارکنان گفت: من امروز متوجه شدم هنوز رانندگان اتوبوس دو ماه حقوق دریافت نکردند و یک وعده‌غذای گرم را به آن‌ها نمی دهند. اگر این‌گونه است کلاً پیمانکاری را رها کنیم و همه‌چیز را به اداره تعاونی مصرفی بسپاریم. کارکنان ما نان شب ندارند و این وضعیت به‌نوعی تبدیل به‌نظام ارباب‌رعیتی شده است.

 

محمدحسن عاقل منش ناطق سوم شورا در ابتدا با تبریک ولادت حضرت امام حسن عسکری (ع) گفت: همچنین جشن کریسمس و فرارسیدن سال نو میلادی را به عموم هم‌وطنان مسیحی تبریک و شادباش عرض می‌کنم؛ هموطنانی که دوشادوش برادران و خواهران مسلمان خود در برهه‌های تاریخی حساس حضورداشته‌اند و در غم و شادی‌ها شریک بوده‌اند.

 http://uupload.ir/files/5aej_0_(2).jpg

وی افزود: یکی از مفاخر شهر رشت در عصر معاصر آرسن میناسیان بوده است که با نیکوکاری‌ها و آثار ماندگار خود خط بطلانی بر تفرقه میان همشهریان خود کشیده است. راه‌اندازی اولین داروخانه شبانه‌روزی در رشت و همچنین اولین آسایشگاه معلولین و سالمندان کشور نمونه‌هایی از اقدامات خیرخواهانه این مرد بزرگ بوده است که باعث شد در مراسم تشییع او پیر و جوان، مرد و زن، مسلمان و مسیحی، در کنار هم به سوگواری بپردازند. یکی از درس‌هایی که آرسن میناسیان برای ما به یادگار گذاشت وحدت و حفظ کرامت انسان‌ها بود. دوستی و مهربانی بود. پس به احترام تمام آن نیکوکاری‌های بی چشمداشت فارغ از تمام مرزبندی های سیاسی و جناحی و مذهبی برای لحظاتی می‌ایستم. می‌ایستم تا به همکاران شورایی خود بگویم اگر من محمدحسن عاقل منش پیش از هر تصمیمی خدای‌ناکرده منافع طیفی و شخصی را در نظر گرفته‌ام بنده را ببخشند و به من متذکر شوند که میراث دار چه بزرگانی در این شهر هستم و چه منشی را باید در پیش بگیرم…

 

عاقل منش اضافه کرد: اما محور دوم سخنان امروز من مربوط به مسئله زلزله است؛ حادثه‌ای که در روزهای اخیر نزدیک‌تر از همیشه احساس شده است. در آستانه سالروز زلزله غم‌انگیز بم هستیم و این روزها زمین‌لرزه‌های پرشماری در سراسر کشور از کرمانشاه تا کرمان و تهران و گیلان و بسیاری از نقاط کشور رخ‌داده است. زمین‌لرزه‌هایی که زنگ هشداری است برای همه ما… تا با خود بیندیشیم که اگر خدای‌ناکرده زلزله شدیدی در شهرمان رخ دهد تا چه میزان آمادگی مقابله با آن راداریم و برای کاهش خسارات آنچه کرده ایم؟

 

عضو شورای شهر رشت افزود: قطعا ایرادگیری بدون راهکار ثمره‌ای برای این شهر ندارد و به اعتقاد من بهترین راهکار حفظ وحدت، تعامل، همدلی و عدم اتلاف وقت شورا با مسائل حاشیه‌ای و کم اهمیت است و یقین دارم تمامی همکاران شورایی نیز بیش از بنده بر اهمیت این موضوع واقف‌اند. لذا پیشنهاد می‌دهم با تشکیل کارگروهی در اسرع وقت با بهره مندی از توانمندی‌های متخصصین این حوزه برنامه‌ای برای کاهش خسارات ناشی از زلزله با توجه به وضعیت موجود شهر تدوین شود.

 

وی تصریح کرد: و اما محور سوم… شورای پنجم رشت پس از فراز و نشیب‌های فراوان در ادوار مختلف با رای بالا و معنادار مردم شکل گرفت. شورایی که ترکیب آن متشکل از نمایندگان اقشار مختلف است و منحصراً در اختیار یک طیف یا جناح قرار نگرفته است و هر یک از اعضای آن تجارب و تخصص‌های ارزنده‌ای دارند. طبیعتا انتظار از چنین شورایی بالاتر از برخی ادوار گذشته است. آن‌هم در شرایطی که در بسیاری از زمینه‌های عمرانی، اقتصادی، محیط زیستی، ترافیکی و … مشکلاتی از گذشته به‌جامانده است.

 

منتخبین شورای پنجم نیز خوشبختانه پس از اعلام نتایج آرا، بلافاصله جلسات خود را آغاز کردند و پیش از آغاز به کار رسمی شورا به یکی از دغدغه‌های آن زمان مردم رشت یعنی انتخاب شهردار پرداختند تا در اسرع وقت پس از تعیین شاخصه‌ها و چند مرحله گزینش از بین کاندیداها نهایتا شهرداری توانمند را با رای تاریخی ۱۱ نفره انتخاب نمایند و بارقه‌های امید را در خصوص رفع مشکلات به‌جامانده از گذشته زنده نگه‌دارند.

 

اما همه مسائل شبیه روزهای نخست پیش نرفت و اگر چشممان را روی حقیقت نبندیم باید بپذیریم که گهگاه مسائلی جزیی به وجود آمده است که ادامه‌دار بوده و منجر به دلخوری‌هایی نیز شده است. همکاران گرانقدر، می‌خواهم به خود یادآوری کنم که هر یک از ما نمایندگان هزاران نفر از مردم این شهر هستیم. لحظه‌ای تصور کنید در شهری هزاران نفر در مقابل هزاران نفر صف آرایی کنند… آیا آن شهر به نقطه مطلوبی می‌رسد یا هر لحظه با خطر یک نزاع دسته جمعی و هرج‌ومرج مواجه است؟ در نقطه مقابل تصور کنید شهری را که همه مردمان آن در کنار هم برای تحقق اهدافشان در تلاش‌اند… کدام یک را برمی‌گزینید؟ ما امروز در کنار هم جمع شده‌ایم تا شهری بسازیم در شان مردم رشت… امروز ما میراث دار شهری با انبوهی از مشکلات هستیم اما آیا صرفا گشتن دنبال مقصر دردی را دوا می کند؟ یا پافشاری بر اشتباهات گذشته مساله ای را اصلاح و رفع می‌کند؟ قطعا اینطور نیست و همه بر آن واقفید. ما می‌خواهیم پای سرمایه‌گذاران را به این شهر بازکنیم تا اقتصاد این شهر رونق بگیرد… تا پس از سالیان سال به جای صحبت در خصوص رودخانه‌ها اقدامی موثر انجام دهیم… می‌خواهیم سراوان پس از سالها نفس بکشد… می‌خواهیم پای گردشگران را به این شهر بازکنیم و با تبدیل‌شدن به مقصد گردشگری فرهنگ و اصالتمان را به دنیا معرفی کنیم… می‌خواهیم مردم ما هنگام رانندگی آرامششان به مخاطره نیفتد… اینها بخشی از اهداف و زبان مشترک همه ما است… تک‌تک ما در قلب خود دلسوز این شهر هستیم و تک‌تک ما قلبمان به عشق شهر و مردمان شهرمان می‌تپد و می‌خواهیم با اقدامات خود گامی در راستای خدمت به مردم برداریم … اما گاهی احساس میکنم که محمدحسن عاقل منش شاید هدف را فراموش می‌کند…

 

امروز شورا چشم‌انداز روشنی می تواند داشته باشد که تحقق آن درگرو همدلی و تعامل و گذشت و صبوری بیشتر تک‌تک اعضا است. نگذاریم خدای‌ناکرده جزیی ترین مسائل به شکافی عمیق بین همکاران تبدیل شود و آسیب آن به شهر وارد شود. نگذاریم صدای اختلافات جزیی، سرمایه‌گذاران را از ورود به این شهر منصرف کند. نگذاریم شورا چندصدایی شود. اختلاف نظر امری طبیعی در کار شورایی است اما نباید این اختلاف سمت و سویی دیگر پیدا کند و تمام این ها دل‌نگرانی‌هایی بود که به خود یادآوری کردم تا خدای‌ناکرده مردم را از رایی که به من داده اند و اطمینانی که به بنده کرده اند پشیمان نکنم و به همین دلیل با اعضای خانواده شورایی خود در میان گذاشتم.

برنامه‌ریزی دقیق فرهنگی برای توسعه رشت الزامی است و این نوید را به همکاران شورایی می دهم که به‌زودی برنامه‌ای مدون در حوزه فرهنگ تقدیم شورا کنم. 

احمد رمضانپور ناطق چهارم شورا نیز با گرامیداشت ایام هفته در خصوص فضای سبز گفت: رشد شهرنشینی بسیار بالا رفته است و اعداد بر عکس شده است. امروز اکثر مردم در شهر زندگی می کنند و طبیعتا چنین رشدی مشکلات مختلفی را در حوزه‌های مختلف ایجاد می‌کند.

 http://uupload.ir/files/n0o0_0_(8).jpg

وی در ادامه خاطرنشان کرد: فضای سبز می تواند نقش موثری در زیست پذیر بودن شهر ایفاء کندو امروز شاخصه ارتقای کیفیت زدگی را همین فضای سبز در نظر می‌گیرند. بررسی‌هایی که وزارتخانه‌های مربوط انجام دادند سرانه متعارف قابل قبول فضای سبز را ۴۰ تا ۱۲ متر مربع برای هر نفر در کشورهای جهان اعلام‌شده است و سرانه فضای سبز در استان های شمالی حدود ۹ متر مربع است. ولی اکنون می‌بینیم تهران ۱۸ متر مربع، اصفهان با کمبود آب ۲۵ متر مربع و تبریز ۱۵ متر مربع است و در گیلان ما به کمتر از ۳ متر رسیده است. این فاجعه بزرگ است که شهر رشت با این آب‌وهوای مناسب نه تنها از استانداردهای بین‌المللی که از استانداردهای کلان‌شهرهای خودمان نیز خارج است.

 

رمضانپور در ادامه بیان داشت: در این رابطه باید چه کارکرد؟ باید از پتانسیل‌ها استفاده کرد تا سرانه فضای سبز افزایش پیدا کند. ما زمین ۴۵۰ هکتاری لاکان راداریم که می‌تواند به این فضا افزوده شود. ما می‌توانیم از فضای ۴۰ هکتاری در مجاورت کود آلی بهره‌برداری کنیم. می‌توانیم برای آزادسازی حرایم چاره‌جویی کنیم. ما می‌توانیم تملک داشته باشیم و باغاتی مثل باغ زربافی و احمدزاده را استفاده کنیم. همچنین کاشت نهال را می‌توانیم در دستور کار قرار دهیم. ورودی شهر به امام‌زاده هاشم می تواند مورد استفاده قرار گیرد و فضایی مثل جاده رشت به فومن مورد الگو قرار گیرد. این کاری است که می‌توانیم انجام دهیم همه این ها نیازی به برنامه مدونی برای توسعه فضای سبز عمومی دارد.

 

وی ادامه داد: اکنون می‌بینیم هرکسی یک اره برقی دارد و بدون کارشناسی به قطع درختان می‌پردازد. من که رشته ام تخصصی نیست این را متوجه می‌شوم. ما در قطع درختان چسب پیوند نمی زنیم و همه با یک اره برقی آمده اند و به راحتی درختان را قطع می‌کنند. من درخواست دارم که بر اساس طرح جامع فضای سبز یک برنامه ۵ ساله ای را در این رابطه ایجاد شود و کارگروهی برای این موضوع تشکیل شود.

 

رمضانپور در پایان گفت: در استانی که مدیرانش امنیت ندارند و هر روز می شنویم مدیرانش را در دفتر کار بازداشت می‌کنند هیچ سرمایه‌گذاری خطر نمی‌کند که ورود کند. من نمی‌گویم که مدیری را دستگیر نکنند و با فساد برخورد نشود اما باید زمینه‌ها را فراهم کنیم.

 http://uupload.ir/files/wddb_0_(3).jpg

دستور جلسه

۴ نماینده برای گروه های اقتصادی، فرهنگی، گردشگری و محیط زیست شهرهای راه ابریشم معرفی شدند.

اقتصادی: رمضانپور

فرهنگی: عاقل منش

گردشگری: رسولی

محیط زیست: شیرزاد

 

معرفی و تایید اعضای هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری رشت

اعضای اصلی: افشین ناظمی، علی رضا حسنی، علی رضا کامران راد، رضا ماهیچی، مهدی تنهایی

علی‌البدل: کریم سرپرست، امین قاسمی پور

 

شهرداری با ارائه لایحه‌ای در نظر دارد به عنوان اسپانسر و ازای تبلیغات روی پیراهن و البسه جهت حمایت از تیمهای داماش و سپیدرود امتیازاتی چون هزینه‌های غیر نقدی شامل اسکان بازیکنان غیربومی در کمپینگ عینک، هزینه بیلبورد در سطح شهر رشت و کمک‌های نقدی از جمله هزینه اتوبوس، هزینه ایاب و ذهاب تماشاگران، هزینه زمین تمرین برای تیم های پایه باشگاه در مجموعه چمران و پارک قدس ارائه دهد. همچنین در این لایحه پرداخت دو درصد بودجه محقق شده (حداکثر ۵ میلیارد تومان) جهت کمک به این دو تیم پیش‌بینی‌شده است. همچنین پیمانکارانی که بدهی‌های قطعی به شهرداری دارند می‌توانند به این دو تیم کمک کنند و در صورت کمک سازوکارهایی برای بخشیده شدن بدهی‌های آن‌ها در نظر گرفته می شود.

 

بررسی دو فوریت این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

 

فرهام زاهد رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه در توضیحی درباره این لایحه گفت: ۱٫۵ میلیارد تومان تا پایان فصل مسابقات پیش‌بینی‌شده است. سپیدرود در برخی هزینه‌ها یکسان و در برخی هزینه‌ها به مبالغ بیشتری نیازمند است و به همین دلیل یک میلیارد برای سپیدرود و ۵۰۰ میلیون تومان برای داماش در نظر گرفته می شود.

 

شکریه: هزینه‌های هر دو تیم یکی است و اگر به طور مثال سفری انجام می‌گیرد با همان قیمت است.

 

عبداللهی: ای کاش مالکین این تیم ها همکاران ما نبودند البته. ما خدمت آقای حاجی پور و عاقل منش ارادت داریم. اما هزینه بیلبورد برای این تیم ها غیرقانونی است. چون این تیم ها کانون تبلیغاتی نیستند. کانون‌های تبلیغاتی آمده اند فضاهای شهرداری را اجاره کرده اند و اگر این تیم ها هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند حتما مشکلاتی را ایجاد می‌کند. وی افزود: نکته دوم این است اگر مالکین تغییر کنند بعد این مسائل چه می‌شود. در لایحه آورده شده است که از دو درصد بودجه محقق شده به این باشگاه‌ها پرداخت شود. چرا باید این مساله امروز بررسی شود. این مساله نیز می تواند در زمان خودش موردبررسی قرار گیرد. وی ادامه داد: این موضوع که پیمانکارانی که مطالبات قطعی دارند به این تیم ها کمک کنند که این مساله نیز می تواند پول‌شویی را ایجاد کند. شما مثلا به پیمانکاری که بدهی دارد می‌گویید به این تیمها کمک کنید تا ما سازوکار نحوه بخشیدن بدهی را ایجاد کنیم. این مکانیزمی در این رابطه صورت نگرفته و به نظرم بهتر است همان بحث پرداخت یک و نیم میلیارد تومان انجام شود.

 

رضا رسولی: ما هنوز مالکین سپیدرود را نمی‌شناسیم و نمی‌دانیم چه کسانی هستند و باید این مسائل مشخص باشند. به نظر من هم اگر قرار است کمکی شود همان کمک مالی صورت گیرد. ولی موارد دیگر را باید در جای دیگری بحث کنیم.

 

حجت جذب در این رابطه بیان داشت: اتفاقات بدی در شهر می‌افتد. ما می‌خواهیم از شهرداری هزینه کنیم و این اتفاق خوبی نیست. ما کارگران حجمی داریم که سه ماه حقوق نگرفته اند و یکی از آن‌ها به من زنگ زد که همسرش حین بارداری به دلیل نداشتن بیمه تکمیلی فوت کرده است. من بسیاری از آن‌ها را می‌شناسم که همسران این کارکنان با بیماری سرطان روبرو هستند. شهرداری توانسته کمتر از ۳۰ درصد درآمد خودش را محقق کند ولی هزینه آن صد در صد انجام می‌شود. من مخالف کمک نیستم ولی به چه قیمتی را باید انجام دهیم. کم‌کم به این نتیجه می‌رسم که ما نماینده شهر نیستیم بلکه نماینده شهرداری هستم.

 

وی افزود: در دوره سوم در قالب تیمهای محلات کارهای خوبی برای ورزش انجام شد و شور و شوق زیادی ایجاد شد. ما به تیمی ۴۵ میلیون تومان کمک می‌کنیم که به هندوستان بیاید و به ما میگویند که مسابقات جهانی است. در حالی که بسیاری پولی نگرفته اند. به بعضی تیم ها صدها میلیون کمک می‌کنیم ولی بعضی تیمها کمک‌ها ناچیز است. باید بنشینیم برنامه‌ریزی کنیم که در این رابطه کارکنیم. نه این که برای اعتقادات خودمان کارکنیم. خواهش میکنم پول شهرداری را حراج نگذاریم.

 

رمضانپور: این دو تیم در شرایط خوبی قرار ندارند. این روالی است که درگذشته نیز بوده است. فوریت این مساله برای این بود که چون شرایط مساعدی ندارند نظر آقای شهردار تزریق مالی به این دو تیم بود و دوم اینکه جایگاه قانونی این پرداخت‌ها مشخص باشد. وی ادامه داد: من از دوستان میخواهم بگویم که طوری صحبت نکنید که سپیدرود و داماش از اسرائیل آمده است و تماشاگرانش برای مردم رشت نیستند. شهرداری وظایف مشخصی دارد درست است. یکی از وظایفش این است که به گرفتارها کمک کند. ما برای همه مسائل ردیفی را در نظر گرفتیم. هرکدام در جایگاه و عرض خودش باید کمک شود. همان طور که باید حقوق بدهیم باید سرمایه‌های اجتماعی شهر را نیز داشته باشیم. شاید این را یک فرد عامی قبول کند ولی من که با علم پزشکی مواجه هستم می‌دانم برای این نبوده که ضایعه درگذشت یک مادر به خاطر پول بوده است. باید ببینیم چه سرمایه‌ای در این شهر نهفته شده است. بیست هزار تماشاگر در یک استادیوم سرمایه یک شهر هستند. من اعتقاددارم شرایطی که ایجادشده است شرایطی بحرانی است.

 

جذب: من مخالف کمک نیستم اما متولی ورزش قهرمانی اصلا شهرداری نیست.

 

وقتی ما پول‌نداریم نباید سفر خارجه برویم

 

عبداللهی خطاب به رمضانپور گفت: من هرگز طرفداران سپیدرود و داماش را اسرائیلی ندانستیم. انتظار این است که هرگز اسم نبرید. بحث دیگر این است که وقتی ما پول‌نداریم نباید سفر خارجه برویم. ما در مورد حداقل‌ها مانده ایم. متاسفانه فشارهایی آمد که این لوایح دوباره به صحن وارد شود. این خیلی بد است که به من می‌گویند رئیس هیات شود چون هرکسی رئیس هیات می شود کمکی برای تیم می گیرد. من خودم از زمانی که شناختم در ورزش بودم. ما که مخالف نیستیم می‌گوییم مکانیزمی را تعریف کنیم. با این مکانیزم داریم اذیت می‌شویم.

 

فرهام زاهد در پایان سخنان عبداللهی گفت: من یک‌بار عرض کردم یک هفته یک هفته عقب انداختن کل فصل نیست. شهر ما وجوه مختلف دارد. به‌زور برادر من را عضو هیات مدیره کردند که دو اسپانسر برای تیم پیدا شود. سراغ هرکدام از این هیات ها بروید هزینه است. مگر سایر کارها تعطیل‌شده است؟ فقط زورمان به این دو تیم می رسد. شده‌ایم مثل صداوسیما که کلاه قرمزی را حذف می‌کند و برنامه‌های ضعیف و سطحی را پخش می‌کند. این کمکی که می‌شود قسمت کوچکی است که این دو تیم انجام می‌دهند. مگر قبلا که سپیدرود زیر نظر هیات فوتبال بود کمک نمی‌کردیم؟ این کمک هم درد و مسکن است. اکنون همه دنبال شفافیت می‌گردیم و می‌خواهیم کارگروه و مکانیزم تشکیل دهیم.

 

وی در ادامه گفت: دوستان می گویند هرکسی رئیس هیات می شود میخواهد برای هیات خودش پول بگیرد. من خودم رئیس هیان انجمن ورزشی هستم و یک ریال از شورا برای آن کمک نکردم. ولی برای هیات های دیگر کمک گرفتم. وی در پایان گفت: هر هفته همین بحث‌ها می‌شود و حال می گوئید می خواهیم به مکانیزمی برسیم و هر هفته می‌گوییم باید کارگروهی تشکیل شود که این کارگروه‌ها تنها کاری نمی کنند کار است.

 

سرانجام بعد از استراحت چند دقیقه‌ای و شور اعضای شورا در جلسه غیرعلنی اعضا برای برررسی موضوع وارد صحن شدند.

 

دو فوریت بررسی کمک مالی به سپیدرود و داماش تصویب شد و شورا وارد بررسی موضوع شد.

 

در ادامه پیشنهاد رضا رسولی برای حذف بند یک مبنی بر حذف دو درصد از بودجه محقق عمرانی تصویب شد.

 

در ادامه امیرحسین علوی پیشنهاد کمک ششصد میلیون تومانی برای سپیدرود و چهارصد میلیون تومان برای داماش را ارائه کرد.

 

رضا رسولی: این کمک‌ها براین صورت می‌گیرد که این تیمها به عنوان کانونی برای انسجام تیمها محسوب می‌شود و کمک‌هایی چون پانصد میلیون تومان کمکی نمی‌کند. برای همین من با پیشنهاد همان مدل یک میلیارد برای سپیدرود و پانصد میلیون تومان برای داماش موافق هستم.

 

عبداللهی: ما تا پایان فصل پانزده بازی داریم و طی برآوردی که انجام شد دوستان با ماهی صد میلیون تومان برای گزداندن امورات نیز موافق بودند. برای همین با پیشنهاد ششصد میلیون برای سپیدرود و چهارصد میلیون تومان برای داماش موافق هستم. همین‌که بتوانیم هزینه ایاب و ذهاب خارج از خانه را انجام دهیم عدالت برقرار می‌شود.

 

پیشنهاد علوی تصویب نشد.

 

پیشنهاد شکریه برای کمک مساوی پانصد میلیون تومان برای هر دو تیم مورد تصویب قرار گرفت.

 

بند سوم برای امتیاز ویژه به پیمانکاران بدهکار شهرداری که به این دو تیم کمک می‌کنند نیز حذف شد.

 

همچنین هزینه بیلبورد در سطح شهر نیز حذف شد.