
به گزارش خزر، محمد ابروفراخ در نشست خبری با اصحاب رسانه در ماسال بابیان اینکه شاید شهرستان ماسال یکی از محرومترین شهرستانهای استان گیلان باشد، اذعان داشت: از نظر تقسیمات کشوری شهرستان ماسال زیر نظر حوزه تالش بزرگ قرار دارد و در کنار رضوانشهر و شاندرمن شهرستان ماسال دارای یک نماینده هستند. وی افزود: شهرستان […]
به گزارش خزر، محمد ابروفراخ در نشست خبری با اصحاب رسانه در ماسال بابیان اینکه شاید شهرستان ماسال یکی از محرومترین شهرستانهای استان گیلان باشد، اذعان داشت: از نظر تقسیمات کشوری شهرستان ماسال زیر نظر حوزه تالش بزرگ قرار دارد و در کنار رضوانشهر و شاندرمن شهرستان ماسال دارای یک نماینده هستند.
وی افزود: شهرستان ماسال 40 روستا در بخش مرکزی دارد و از این ۴۰ روستا ۳۶ روستای آن دارای دهیار است و از مجموع ۳۶ روستا، ۵ نفر در انتخابات آزاد بهعنوان اعضای تعاونی دهیاری انتخاب میشوند.
ابروفراخ با اشاره به اینکه بسیاری از روستاهای بخش مرکزی با همکاری و تعامل از امکانات زیرساختی برخوردار شدهاند گفت: نخستین اقدام ما در زمینه بازسازی و اصلاح جادهها و راههای روستایی بوده با پیگیری جناب آقای شکری نمایندهی محترم و فرماندار محترم ماسال جناب آقای قاسم نژاد توانستیم سهمیهی قیر و آسفالت بگیریم و با کمک و همکاری دهیاریها و شوراهای اسلامی زیرسازیهای لازم آغاز و طی جلساتی با بنیاد مسکن برای آسفالت این حوزهها پیمانکاران معرفی شدند که تاکنون ۲۳ کیلومتر آسفالت انجامشده و ۱۲ کیلومتر از آن نیز باقیمانده است که در آیندهی نزدیک با یاری خداوند انجام میشود
ابروفراخ از مشکلات آب آشامیدنی میگوید: شبکههای آبرسانی فرسوده هستند و در کنار آن مشکلات برق هم موجود است. برخی از مسائل ما مربوط به مشکلات اداری و حوزهی منابع طبیعی است چون پروانهی ساختمانی برای مردم صادر نمیشود وعملا سرمایهگذاران به دلیل نداشتن پروانه ساخت از ساخت ساز در این مناطق منع میشوند و این موضوع بر اقتصاد و اشتغال منطقه تأثیر مستقیم میگذارد.
ابروفراخ در جمع خبرنگاران ضمن بیان عملکرد یکسالهی خود به طرح جمعآوری زباله در ییلاقات شهرستان ماسال اشاره کرد وی افزود با همکاری تعاونی دهیاران و تعامل جناب آقای محمد شکاری فعال محیط زیستی و پیمانکار بخش خصوصی، برای نخستین بار در کشور، ۳۸ کیلومتر از مسیر ییلاقی شهرستان ماسال جمعآوری زباله بهصورت روزانه صورت میگیرد که در این طرح آقای محمد شکاری با بهکارگیری ۲۲ جوان ماسالی توانستند ۱۵ تن زباله از ییلاقات ماسال جمعآوری کرده و علاوه بر پاکسازی محیطزیست ییلاقات ماسال و ایجاد فضایی دلنشین و زیبا در ییلاقات ماسال اشتغالزایی نیز انجام دادهاند و این در شرایطی است که ییلاقات ماسال درگذشته مملو از زبالههای آلاینده و تجزیهناپذیر بود و این انباشت زباله به حدی رسیده بوده و این انباشت زباله به حدی رسیده بود که در طول ۱۰ الی ۱۲ سال گذشته در سطح بستر جنگل و مسیر ییلاقی بهوفور دیده میشد و خانوادهها و گردشگران بهراحتی نمیتوانستند مکانی برای استراحت بیابند.
بخشدار مرکزی شهرستان ماسال اضافه کرد: در کمیسیون پسماند شهرستان این موارد مطرح گردید و مکاتباتی با ادارات مربوطه صورت گرفت و فرماندار محترم مسئولیت پیگیری این موضوع را به بخشداری مرکزی محول کردند و ما با همکاری میراث فرهنگی و گردشگری و واحد بازرسی روستایی استانداری با برگزاری جلساتی با تعاونی دهیاران تشکیل شد و طرحها را فراخوان کردیم که طرح آقای محمد شکاری بهاتفاق آرا قابلاجرا خوانده شد.
وی افزود: پسازاین پروسه، ساخت سرویسهای بهداشتی، سطلهای زباله، نصب باربی کیو، مسجد و نگارخانه و بازارچههای فصلی و نصب گارد ریل در جادههای حادثهخیز از دیگر اقدامات این طرح بوده است.
ابروفراخ در خصوص نصب ایستگاه عوارضی در جادهی ییلاقی عنوان کرد: برای تأمین هزینهها و کمک به استمرار طرح پاکسازی محیط عوارض محیط زیستی خودروهای عبوری به مسیر ییلاقی برای کل استان گیلان بهجز بومیان ماسالی نیمبها و برای گردشگران مبلغ پنج هزار تومان میباشد و از ۸ مرداد سال ۹۶ قبضها چاپ گردید و عایدی این عوارض برای حقوق کارکنان و ایجاد امکانات رفاهی در ییلاقات هزینه میشود.
ابرو فراخ عنوان کرد: این کار بازتاب بسیار مثبتی در سطح فضای مجازی و رسانههای کشور داشته است و امیدواریم که در بقیه نقاط استان گیلان نیز برای نگهداری و حفظ طبیعت انجام شود.
محمد شکاری سرمایهگذار و مجری طرح محیط زیستی جمعآوری پسماند ییلاقات ماسال نیز در این نشست، اظهار داشت: با همکاری فرمانداری شهرستان ماسال و تعاونی دهیاران توانستیم یکی از پاکترین مناطق ییلاقی کشور را ایجاد کنیم و همهی اینها با تلاش همکاران، بخشداری و شهرداری محترم و تعامل دهیاران صورت گرفت و امیدواریم با این حرکت ارتقای گردشگری داخلی و رونق اقتصاد ماسال مثمر ثمر باشیم.
میلاد کوهساری مدیرعامل تعاونی دهیاریهای ماسال نیز در این نشست عنوان کرد: تعاونی دهیاران برای پروژههای عمرانی، شنریزی، لولهگذاری و غیره فعال است و در بیشتر پروژهها از دهیاران و شوراها کمک میگیریم.
ابروفراخ در پایان ضمن تشکر از تعامل رسانهها در بیان عملکرد خادمین مردم گفت: رسالت سنگین رسانهها اطلاعرسانی صحیح و بهدوراز غرضورزیهای فردی، جناحی و سیاسی است و هر فردی صاحبقلمی در برابر وجدان خود و مردم مسئول میباشد.
سیاه نمایی مسائل و خدمات نهتنها کمکی به حل مشکلات مردم نمیکند بلکه خیانتی به رسالت خبر و مردم است.
در آخر محمد شکاری افزود: ۳۸ کیلومتر مسیر ییلاقی ماسال بهعنوان منطقهی سبز در کشور شناخته میشود و علاوه بر کارآفرینی و اشتغالزایی نگاه ما به ارتقای گردشگری داخلی است تا بتوانیم گردشگران بیشتری را جذب کنیم و اقتصاد منطقه را نیز رونق دهیم.
میلاد کوهساری در آخرین توضیحات خود گفت: ۸۰ درصد روستاها دارای خانه بهداشت هستند و از ۶ روستای مسیرهای ییلاقی ۴ روستا دارای سرویس بهداشتی هستند.
کوهساری در خصوص جمعآوری زبالههای روستاهای مسیر ییلاقی گفت: این زبالهها با کمک پرسنل خدمات شهری شهرداری به مرکز دفن سراوان منتقل میشود