
“ژنرال اصلاحات” ، “پدرخوانده جریان اصلاح طلبی در گیلان” و “مرد پشت پرده اصلاحات” این ها همه القابی بود که روزگاری برخی رسانه ها به احمد رمضانپور نرگسی نسبت می دادند. القابی که البته حکایت از نفوذ بالا و جایگاه رفیعش در میان اصلاح طلبان داشت. مردی که نامش در برهه های زمانی گوناگون به […]
“ژنرال اصلاحات” ، “پدرخوانده جریان اصلاح طلبی در گیلان” و “مرد پشت پرده اصلاحات” این ها همه القابی بود که روزگاری برخی رسانه ها به احمد رمضانپور نرگسی نسبت می دادند. القابی که البته حکایت از نفوذ بالا و جایگاه رفیعش در میان اصلاح طلبان داشت. مردی که نامش در برهه های زمانی گوناگون به عنوان یکی از گزینه های جدی تصدی بر استانداری گیلان طرح می شد و کمتر تحلیل سیاسی بود که از او به عنوان یکی از تاثیرگذاران جریان اصلاح طلبی به خصوص در بستن لیست های انتخاباتی نام نبرده باشد. با این حال بعد از کاندیداتوری اش در انتخابات شورا، همه چیز تغییر کرد.
رمضانپور دقیقا برخلاف گفتگوی قبلی اش با خبرنگار خزرآنلاین که کاندیداتوری در انتخابات شورا را دور از شان خود می دانست، به یک باره در انتخابات شورا ثبت نام کرد. اگرچه حضورش مورد اعتماد مردم قرار گرفت اما پیروزی اش در انتخابات شورا، برای مردی که سابقه دو دوره نمایندگی مردم رشت را در کارنامه خود داشت و در 27 سالگی شهردار رشت شده بود، اصلا افتخار مهمی به شمار نمی آمد!
بخوانید: ضد و نقیض های رمضانپور پس از عضویتش در شورا!
به اعتقاد برخی فعالان سیاسی، حاج احمد اگرچه کرسی شورا را برده بود اما کرسی ژنرالی را باخته بود. حاج احمد دیگر، آن پدرخوانده ای نبود که تمامی اصلاح طلبان مجلس و شورا را به نوعی هدایت کند. رمضانپور حالا فقط یک عضو شورای شهر رشت بود. عضوی که البته کرسی ریاست شورا را هم به جوانترین عضو شورا باخته بود! حتی بعد از پایان انتخابات ریاست جمهوری، آن زمانی که بخش اعظمی از اصلاح طلبان تلاش خود را برای رساندن حق شناس به کرسی استانداری گیلان به کار بسته بودند، چندان اظهارنظری از رمضانپور در رسانه ها در این خصوص منتشر نمی شد. مسلماً نقش آفرینی در پروسه انتخاب استاندار گیلان نه در وظایف یک عضو شورا است و نه در حد توانایی های او!
اصلاح طلبان حالا گرداگرد مردی جمع شده بودند که نه حضورش بلکه تنها نامش تضمین کننده پیروزی در انتخابات شورا بود. فیاض زاهد! ایدئولوژیست اصلاح طلبان گیلان، به خوبی می دانست که حضورش در انتخابات شورای شهر رشت به هر نتیجه ای هم که منجر شود، برای او یک شکست تلقی خواهد شد وگرنه چه بسا حضور زاهد در انتخابات شورا، نتیجه انتحابات را به خصوص در صدر آن دستخوش تغییرات می کرد. بی شک پیروزی فرهام زاهد در درجه اول مدیون خوشنامی برادر در میان اصلاح طلبان بود. شاید فیاض هم با کاندیداتوری خود در انتخابات امروز می توانست دو کرسی شورا را به نام خانواده زاهد سند بزند. اتفاقی که البته زیر بار رقم زدن آن نرفت.
این روزها ایدئولوژیک گیلانی اصلاح طلبان نفر اول اصلاحات در رشت خواهد بود. زاهد نشان داد قصد ندارد به هر طریقی خود را در یکی از نهادهای تصمیم گیری ولو در پایین ترین سطح ممکن بگنجاند. وسوسه حضور در شورا در هر اندازه ای که بوده باشد، نتوانست شخصیت سیاسی زاهد را از یک ایده پرداز اصلاح طلب در سطح ملی به یک عضو شورای شهر رشت در سطح محلی تنزل دهد!